TR
İptal/İade Koşulları
İPTAL /  İADE

İptal talebinizi aracınızı alış saatinizden 2 saat öncesine kadar tarafımıza bildirmeniz halinde kiralama için ödediğiniz toplam tutar kredi kartınıza iade edilecektir. Planlanan araç alış saatinizde tarafımıza bildirimde bulunmaksızın aracı almaktan vazgeçmeniz ve/veya iptal talebinizi alış saatinize 2 saatten az bir süre kala bildirmeniz halinde bir günlük ücret kesinti sonrası geriye kalan tutar kredi kartınıza iade edilecektir.

Firmamıza yüklenemeyen sebeplerden dolayı (araçta arıza vb.) veyahut Kiracı tarafından sözleşmeye devam etmenin katlanılamaz hale gelmesi durumları hariç olmak üzere kira sözleşmesi başladıktan sonra kiracı tarafından sözleşme feshedilirse geriye kalan dönem/ler için alacaklar muaccel hale gelmiş olur.

DEĞİŞİKLİK

İşbu genel koşullar , kira sözleşmesi , araç teslim ve iade formunda tarafların karşılıklı imzası ile yazılı yapılmayan herhangi bir değişiklik veya ek geçerli değildir. KİRACI’nın aracı KİRALAYAN’a iade anında iade formunu imzalamaması ya da imzalamaktan kaçınması halinde KİRALAYAN’ın tanzim ettiği iade formunda bulunan bilgiler geçerli sayılacaktır.


Sözleşmenin tamamını okumak için tıklayınız

Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Kabul Et